در دنیای پر رقابت تبلیغاتی امروز، هر چقدر هم هزینه کنیم و بنرها و پوسترهای تبلیغاتی با طرحهای گرافیکی جالب بر در و دیوار شهر نصب کنیم، باز هم ممکن است به چشم نیاید و پولی که بابت تبلیغات خرج شده، به سیستم مالی کسب و کار ما بازنگردد. کشورهای توسعه یافته و پیشتاز در زمینه تبلیغات، سعی میکنند با ترکیب رسانههای تصویری و تبلیغات، تصاویر جذابی برای جلب نظر مشتریان، ایجاد کنند.
در میان ابزارهای اثرگذار که علاقمندان بسیاری هم دارد، تابلوهای تعاملی یا متحرک را میتوان نام برد. این تابلوها که از یک تصویر متحرک تشکیل میشود، دارای سناریو و محتوای مشخصی است؛ به این معنی که با توجه به هدف و ایدهای که فرد در نظر دارد، محتوای بصری آن نیز طراحی میشود. این تابلوها انواع و اقسام مختلفی دارند که اگر بخواهیم دو نمونه از آن را معرفی کنیم، تابلوهای تعاملی آن دسته از تابلوهایی هستند که تصاویر موجود در قاب، به بیننده واکنش نشان میدهند و فرد میتواند با رفتار خود، تغییری در حالت تصاویر قاب ایجاد کند، اما تابلوهایی هم هستند که تصاویر در آن کم کم جان میگیرند و داستانی را روایت میکنند و با حرکات و داستانسرایی خود مخاطب را جذب کرده و بیننده نقشی در تغییرات تصویر تابلو ندارد.
بعضی مفاهیم یا حتی داستانهای تاریخی و اخلاقی، هر چقدر در کتابها نوشته شده یا به عنوان عکس در شبکههای اجتماعی منتشر میشود، دیگر چندان تاثیری در افراد ایجاد نمیکند و حس شعار و تبلیغات به مخاطب دست میدهد، اما نمایش آن به صورت قاب تعاملی، تاثیر متفاوتتری روی مخاطب خواهد گذاشت؛ به خصوص زمانی که این تصاویر با یک فیلنامه و فکر خلاق طراحی شود، مخاطب در حین نگاه کردن به آن، زمان را از دست میدهد و پس از اتمام تصاویر که میخواهد به مسیر خودش ادامه دهد، تاثیر عمیقی از هدف قاب را بر قلب خود احساس میکند.
ظرفیت ایده پردازی در این محصولات به قدری بالاست که هر کسب و کاری با توجه به نوع کار خود، میتواند از چنین قابهای تبلیغاتی جهت بالا بردن کیفیت و روند فروش خود، استفاده کند. در مطلب بعد درباره اینکه بیشتر مشتریان قابهای تعاملی چه کسانی هستند و این محصول در چه فضاهایی بهینه استفاده میشود، صحبت خواهیم کرد.